top of page

HUOLTO JA VARAOSAT

Teknotherm tarjoaa yhteistyössä Kelvionin kanssa kattavan valikoiman palveluita, jotka takaavat tuotteiden ja prosessien sujuvan käytön siten, että niistä koituu asiakkaalle mahdollismman vähän mietittävää tai tehtävää. Tästä syystä kuvailemmekin palveluitamme mielellämme yhdellä sanalla: mielenrauha.

Teknotherm tarjoaa yhdessä Kelvionin kanssa kattavan valikoiman palveluita myymiensä tuotteiden elinkaaren tueksi. Palveluissa kaikki lähtee yksilöllisen asiakastarpeen täyttämisestä ja yhteistyössä asiakkaidensa kanssa Teknothermistä onkin kehittynyt todellinen elinkaarispesialisti.

Osana Kelvionin maailmanlaajuista palveluverkostoa Teknotherm pystyy vastaamaan nopeasti ja asianmukaisesti vaativiinkin asiakastarpeisiin. Palvelutarjonta rakentuu kunnossapidon, korjauksen, kenttähuollon, varaosen ja tehostamisen ja modernisoinnin palveluiden ympärille.

Kehotammekin uusia ja olemassa olevia asiakkaitamme ottamaan meihin rohkeasti yhteyttä. Teknothermin yhteistyössä Kelvionin kanssa rakentama palvelukokonaisuus tekee tuotteiden huolehtimisesta ja käyttöönotosta tehokasta ja huoletonta.

PALVELUT
bottom of page