ILMANVAIHTO

Sairaalat, toimistot, ostoskeskukset, tehtaat ja asunnot - jotakuinkin kaikki rakennukset edellyttävät jonkinlaisia lämmitykseen, ilmanvaihtoon ja ilmastointiin liittyviä ratkaisuja.

Rakennusbuumi lisää kysyntää
Nopea rakennusprojektien määrän kasvu yhdessä kaupallisten rakennuksien ja asuntojen lisääntyvä myynti ympäri maailman kasvattaa LVI-sektoria. Erityisesti kasvava kaupungistuminen ja teollistuminen kehittyvissä maissa on luonut tarpeen uusille tehtaille ja asuinrakennuskomplekseille, joissa kaikissa tarvitaan LVI-järjestelmiä

Kohti parempaa energiatehokkuutta

Energiatehokkuus on nyt uusien LVI-asennuksien tärkeä avainominaisuus.Hallitukset ympäri maailman ovat julkistaneet lainsäädäntöä, jonka tarkoitus on kannustaa energiatehokkaiden ja teollisuuden standardeja noudattavien LVI-järjestelmien käyttöönottoa.

Älykkäämpiä järjestelmiä
LVI-markkinat ovat siirtymässä älykkääseen vaiheeseen kiitos älyteknologiassa tapahtunut kehitys. Uusia ominaisuuksia tulevat olemaan rakennuksien energiankulutusta tarkkailevat järjestelmät sekä LVI-järjestelmien energiantuottoa seuraavat järjestelmät.

Ratkaisuja kaikkiin sovelluksiin
Olipa kyseessä lämmitys, ilmanvaihto, ilmastointi tai jäähdytys, Kelvionilla on tarjota optimaalinen lämmönvaihtoratkaisu. Uima-altaista ja aurinkoyksiköistä alueellisiin järjestelmiin, tuotteemme takaavat aina oikean lämpötilan.

TEKNOTHERM OY AB

Sinikellonkuja 4, 01300 Vantaa, Finland
+358 10 820 1122 | henrik.ekqvist@teknocalor.fi

Teknotherm_edited.png