top of page

ÖLJY JA KAASU

Öljy ja kaasu ovat oleellisia modernille elämäntyylille. Sen lisäksi, että ne ovat maailmanlaajuisesti energian päälähteitä, ne ovat tuhansien päivittäisten tuotteiden raaka-aineita - elektroniikkalaitteista vaatetukseen ja lääkkeistä kotitalouksien puhdistusaineisiin.
 

Kasvava väestö lisää kysyntää

Maailman väestömäärän on arvioidaan kasvavan 8,8 miljardiin seuraavien 20 vuoden aikana. Kasvava väestömäärä tarvitsee entistä enemmän energiaa sekä öljystä ja kaasusta valmistettuja tuotteita. Väestömäärä kasvaa eniten Kiinassa, Intiassa ja Kaakkois-Aasiassa.

OIL & GAS.jpg

Kapasiteetin kasvattaminen

Muutaman viime vuoden aikana tapahtuneen öljyn hinnan leikkautumisesta huolimatta teollisuus jatkaa investointeja uusiin teollisuuslaitoksiin voidakseen tyydyttää jalostettujen tuotteiden kysynnän. Kansainvälinen Energiajärjestö (IEA) ennustaa öljyn globaalin kysynnän kasvavan vuoden 2016 96 miljoonasta barrelista per päivä 102 miljoonaan barreliin päivässä vuoteen 2022 mennessä. Globaalilla tasolla LNG-investointien arvioidaan saavuttavan US$ 284 miljardin tason vuosien 2017 ja 2021 välillä, mikä vastaa 50 % kasvua.

Kohti vihreää

Öljy- ja kaasuteollisuus ovat suuria vesi- ja energialähteiden kuluttajia ja niihin kohdistuu jatkuvasti tiukentuva lainsäädäntö, jonka tarkoitus on pienentää teollisuuden jalanjälkeä mitä tulee louhimiseen, tuottamiseen ja jakeluun. Lisäksi monet maat ympäri maailmaa ovat julkistaneet lainsäädäntöä, jonka tarkoitus on rajata emissioita ja ilman kautta välittyvien saasteiden määrää, samalla kun jalostamot rakentavat lisää kapasiteettia tyydyttämään matalan rikkipitoisuuden sisältämien polttoaineiden kysynnän tyydyttämiseksi. 

Ratkaisuja jokaiseen hiilivetyketjun lenkkiin

Energian kaivuu maa- tai merialueilla, jalostus, prosessointi, kuljetus ja säilytys - Kelvionilla on sopivat lämmönsiirtoratkaisut läpi koko hiilivetyketjun.  Tuotteemme ja asiantuntemuksemme auttavat asiakkaitamme öljy- ja kaasuteollisuudessa säästämään energiaa, parantamaan tehokkuutta ja vähentämään ympäristövaikutuksia.

bottom of page