top of page

RASKASTEOLLISUUS

Elintärkeät linkit globaalissa tuotantoketjussa. Raskasteollisuus kattaa laajan valikoiman raaka-aineita ja tuotteita - teräs, öljy ja mineraalimalmit, autot ja lentokoneet - joita ilman moderni maailma ei voisi toimia.

Teräs säilyttää vahvuutensa
Vahvuutensa, muokattavuutensa ja monipuolisuutensa ansiosta teräs on ollut teollisuuden kehittymisen selkärankana jo yli 100 vuoden ajan. Teräksen kysyntä tulee jatkumaan tulevaisuudessa kehittyvien maiden pyrkiessä parantamaan elintasoaan. Samaan aikaan kehitetään uuden sukupolven terästuotteita, joiden avulla valmistajat voivat tuottaa entistä kevyempiä ja kestävämpiä tuotteita.

 

HEAVY INDUSTRY.jpg

Digitaalisten ajoneuvojen esiin marssi
Autoteollisuus kiihdyttää toimintojaan nk. ‘liitetyn ajoneuvon’ tuottamiseksi: kyseessä on kokonaan digitaalinen ajoneuvo, joka sisältää sekä WiFi-yhteyden että kehittyneet tieto- ja viihdejärjestelmät. Ajoneuvojen välinen tiedonsiirto mahdollistaa sen, että ajoneuvot ‘puhuvat’ keskenään vaihtamalla liikenteeseen ja turvallisuuteen liittyviä tietoja. Kuljettajaa vailla olevan ajoneuvon konsepti on myös siirtymässä piirustuspöydältä maanteille.

Innovointi on avain tulevaisuuden kaivostoimintaan
Globaalit kaivostoimijat ovat painineet haasteiden kanssa viime vuosina malmien kysynnän pudottua, mikä on pudottanut hintoja. Kaivosyhtiöt ovat vastanneet haasteeseen leikkaamalla toimintakulujaan. Markkina-asiantuntijat ennustavat, että innovointiin liittyvät investoinnit, kuten automaatio, tehokkaammat porausjärjestelmät, tietojen analysointi ja uusiutuvaan energiaan perustuvat voimalaitokset tulevat tukemaan tulevaa kasvua.

Kovimpiin haasteisiin sopivaa teknologiaa
Raskaan teollisuuden tuotantoprosessit ovat usein energiaintensiivisiä ja tuottavat paljon hukkalämpöä. Suuri haaste liittyy tuotannon sujuvuuden varmistamiseen korkeista lämpötiloista huolimatta. Kelvionin monivuotinen kokemus kaikilla raskaan teollisuuden aloilla takaa sen, että Kelvion pystyy vastaamaan haasteisiin suoraan ja tehokkaasti. Kelvionin lämmönvaihdinratkaisut ovat pysyneet tahdissa teollisten prosessien kehittymisen kanssa, josta syystä tuotteillemme on kysyntää kaikkialla missä tarvitaan optimaalista suorituskykyä ja tehokkuutta.

bottom of page